Gezocht met spoed accordeonist(e) en dirigent(e)

Shanty en zeemanskoor de Turfschippers uit Vinkeveen is een veel gevraagd koor in De Ronde Venen en de verre regio. Optredens op diverse evenementen, festivals, verjaardagen en huwelijksfeesten. Het koor wordt geprezen om het afwijkende repertoire en het prachtige combo wat het koor begeleid.

Ons koor bestaat uit 34 zingende leden, 1 dirigent, 5 combo leden, w.o. een gitarist, toetsenist, accordeonist, kleine trom en grote trom, 2 dames die de catering en kleding verzorgen. Het bestuur bestaat uit 6 enthousiaste personen. Wij zijn een officiële vereniging welke is ingeschreven bij de KvK.

Het koor repeteert 1 x per 2 weken (oneven weken) op de dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Na afloop even gezellig samenzijn en bijpraten. We hebben ca 22/26 optredens per jaar en in de maand juli houden we een kleine pauze.

Eind augustus van elk jaar organiseren wij ons eigen Shantyfestival met 1 podium bij Cultureel Centrum De Boei in Vinkeveen met heel veel bezoekers. Klein, knus maar o zo gezellig. Festival in 2018 al voor de 6e keer. Voor de organisatie hiervan is een festivalcommissie samengesteld.