Hou je van zingen, muziek, gezelligheid en ben je ouder dan 30?

Shanty & zeemanskoor de Turfschippers zijn op zoek naar jou. Na bijna 10 jaar intensieve optredens, binnen maar ook ver buiten de Ronde Venen, met veel plezier maar ook weleens een moment van verdriet, repetities, schippersbittertjes, enz. zijn we toe aan verjonging. Het repertoire inmiddels al meer dan 100 nummers, is al aangepast aan deze moderne en ook vluchtige tijd met o.a. diverse songs van het pop/shantykoor ANCORA. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we de oudere traditionele nummers vergeten zijn.

Wat staat je te wachten als je de kriebels op voelt komen en je stem wil laten horen. Dat is gauw gezegd:

We treden tussen de 20 en 25 keer per jaar op w.o. onze eigen Meezingfestival in januari en het Shantyfestival in augustus. We oefenen één keer in de twee weken.

Wat verwachten we van je, dat is heel simpel:

Een leuke stem, hoeft geen topper te zijn, en je moet het leuk vinden om in en met een groep te zingen. En bespeel je een muziekinstrument dan wordt er gekeken of je een bijdrage kunt leveren aan ons combo.

Voel je je door deze simpele eisen aangesproken maar heb je toch nog vragen. Kom dan op één van onze repetitieavonden eens luisteren en kennismaken.

Maar bel eerst even naar de volgende nummers; 0620052327 of 0650861233

Mailen mag ook: pr@deturfschippers.nl 

We kijken naar je uit.