Leden gezocht

Hou je van zingen, muziek, gezelligheid? Kom zingen bij de Turfschippers!

Shanty & zeemanskoor de Turfschippers is op zoek naar jou. Ons koor is na 11 jaar aangekomen dat enkele leden stoppen bij ons koor. Ook ziekte en helaas sterfgevallen nopen ons naarstig te zoeken naar nieuwe leden. Verjonging is ons doel maar mannen op leeftijd die thuis achter geraniums zitten en van zingen houden zijn van harte welkom. Het repertoire is inmiddels al meer dan 100 nummers en is al aangepast aan deze moderne en ook vluchtige tijd met o.a. diverse songs van het pop/shantykoor ANCORA. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we de oudere traditionele nummers vergeten zijn. Ook die worden nog met regelmaat gezongen.

Wat staat je te wachten als je de kriebels op voelt komen en je stem wil laten horen. Dat is gauw gezegd: We treden tussen de 20 en 25 keer per jaar op w.o. ons eigen Meezingfestival in januari en het Shantyfestival in augustus. We oefenen één keer in de twee weken.

Wat verwachten we van je, dat is heel simpel: Een leuke stem, hoeft geen topper te zijn, en je moet het leuk vinden om in en met een groep te zingen. En bespeel je een muziekinstrument dan wordt er gekeken of je een bijdrage kunt leveren aan ons combo.

Voel je je door deze simpele eisen aangesproken maar heb je toch nog vragen. Kom dan op één van onze repetitieavonden eens luisteren en kennismaken. Wij gaan in het voorjaar van 2020 OPEN REPETITIEAVONDEN houden en wel in februari in Vinkeveen/Waverveen, in maart in Wilnis, in april in Mijdrecht en in mei in Baambrugge. Met andere woorden: Alle mannen van De Ronde Venen worden in de gelegenheid gesteld eens een kijkje te komen nemen op 1 van onze repetitie avonden. Maar ook de mannen van de dorpen rondom Vinkeveen zijn van harte uitgenodigd om te komen proeven op een repetitieavond. Via de krant en een flyer worden de details bekend gemaakt.

Maar bel eerst even naar de volgende nummers; 0620052327 of 0650861233

Mailen mag ook: info@deturfschippers.nl

We kijken naar je uit.